Loading...
تابلو اعلانات

* کلیه کاربران می توانند با کلیک برروی دریافت تیک سبز و طی نمودن مراحل مربوطه نسبت به تایید حساب کاربری خود اقدام نمایند

* با توجه به راه اندازی تالار سیگنال های معاملاتی لطفا از این پس سیگنال ها و تحلیل های خود را فقط در بخش یاد شده منتشر نمایید بدیهی است انتشار هر گونه سیگنال و یا تحلیل بازار در هر یک از بخش های دیگر انجمن ، توسط مدیران مربوطه حذف خواهد شد.

قرينه ها

قرينه ها

توضیحات: توضیح در مورد تشکیل و شناسایی قرينه ها

دسته بندی ها: قوانین و مفاهیم پایه در سیستم مثلثی

پیوند به این مقاله: انتخاب همه

[url=https://signalche.com/app.php/kb/viewarticle?a=28&sid=857cdd4386027afef19910fb76146579]پایگاه دانش - قرينه ها[/url]

به طور كلي قرينه هاي داراي جزئيات قطعي زير مي باشند


1- هر قرينه داراي ديواره اول و دوم است.

2- ديواره اول هر قرينه جاري با ديواره دوم قرينه قبلي مشترك است.

3- ديواره دوم هر قرينه جاري با ديواره قرينه بعدي مشترك است.

4- در صورت شناسايي صحيح ، نقطه مياني هر قرينه برابر خواهد بود با نقطه صفر تلورانسي و نقطه براوو قرينه 5- نقطه صفر تلورانسي هر قرينه برابر است با انتهاي قرينه قبلي.

6- نقطه صفر تلورانسي هر قرينه برابر است با ابتداي قرينه بعدي.

7- قرينه ها در تمامي تايم ها شكل مي گيرند اما به دلايلي همچون كسب سود بيشتر بايد آنها را در تايم هاي بالا مورد بررسي و شناسايي قرار دهيد.

8- با توجه به برابري ديواره هاي يك قرينه ممكن است هر دو پايه قرينه روي يك خط كاملا افقي قرار نگيرد مانند نمونه هاي كه در موارد چند روز پيش در گروه مطرح شد.

9- هميشه تلورانس را در تايمي كه قرينه را بررسي مي كنيد مد نظر قرار دهيد محاسبه تلورانس در يك تايم و بررسي قرينه در تايم ديگر بسيار اشتباه است.

10 - هميشه و در همه حال بازار در يكي از ديواره هاي قرينه مسير خود را دنبال مي كند بنابر اين روند اصلي بازار تا رسيدن به انتهاي قرينه ثابت است (اشتباهي كه برخي از دوستان مي كنند و در اين زمان بنابر تحليل شخصي وارد معامله مخالف و بدون رعايت اصول مي شوند).

11- چون هميشه در يكي از ديوراه هاي قرينه قرار داريم و روند آن ديواره نيز مشخص و معلوم مي باشد بنابر اين مشاهده خواهيد نمود كه شوك هاي لحظه اي مانند اخبار و غيره نمي تواند روند اصلي را تغيير دهد (اين يكي از دليل اثبات موج سوزني در روند حركتي بازار است).


12- بنابر توضيح مورد يازده مي توانيد نتيجه بگيريد كه بازار از قبل چيده شده و ميسر خودش را مطابق الگو طي مي كند و اخبار و اتفاقات جاري هيچ نقشي در تغيير روند اصلي بازار ندارند (براي اثبات آن هم مي توانيد تمامي محدوده زماني اتفاقات قبلي را در چارت مورد بررسي قرار دهيد) مثلا حوادث بزرگي چون يازده سپتامبر و غيره و مشاهده خواهيد نمود كه انفجار قيمتي بازار در همان تاريخ هم مطابق با الگو قرينه بوده و چيزي خارج از آن نبوده.
حتي تحولات سياسي و منطقه اي كه تحت عنوان تهديد بازار از آن ياد مي شود را مشاهده خواهيد نمود مطابق با الگوريتم قرينه ها اتفاق مي افتد و تاثيرات آن تنها ايجاد روند هاي بسيار كوچك و ناچيزي است كه در نهايت هيچ نقشي در روند اصلي ديواره قرينه و روند جاري نداشته و ندارد.

13- تنها در شكل قرينه هاست كه مي توانيد شاهد سقف و كف هاي دوقلو واقعي باشيد.
توضيح اينكه در روند بازار به كررات شاهد شكل گيري كندل هاي به ظاهر دوقلو هستيد و لي در بسياري مواقع مشاهده مي نماييد اين دوقلوها قابليت واقعي در خود ندارند و نمي توانيد بر اساس اصول ذكر شده در بازار از آنها سود بگيريد علت آن اين است كه بسياري از اين دوقلوها واقعي نيستند و فقط به لحاظ ظاهري شكل كندل هاي دو قلو دارند . در نتيجه در محدوده نقطه براوو قرينه ها "هميشه " شاهد وجود دوقلو واقعي خواهيد بود.

پيدا نمودن قرينه ها نياز به شناسايي مداوم ندارند به عبارت ديگر هميشه ما در يكي از ديواره هاي قرينه جاري هستيم و كافي است موقعيت فعلي خودمان را شناسايي نموده و با حركت همان قرينه همراه شويم.


دقت داشته باشيد كه اگر بازار را بر اساس قرينه ها دنبال مي كنيد چون قرينه ها در تايم هاي بالا شناسايي و دنبال مي شوند بنابر اين معاملات نيز لانگ خواهند بود از جمله خواص اين نوع معاملات پايداري بيشتر در بازار است پس طبيعي است كه در طول روند تكميل يكي از ديواره قرينه ها،‌ به تعدد ناظر بر شكل گيري و يا شكست خطوط روند غير اصلي و موقتي باشيد
در چنين شرايطي بايد دقت نماييد هيچيك از اين شكست ها به مفهوم تغيير روند اصلي نيست و براي شناسايي تغيير روند كامل،‌نبايد به اين اتفاقات متكي باشيد

نقاط براوو بر اساس ابزار تلورانسي بدست مي آيد يعني تلورانس مثبت براي شناسايي نقاط براوو كه در بالا قرار ميگيرند و تلورانس هاي منفي كه براوو را در كف قرينه هاي معكوس شناسايي مي كنند
مثلا در قرينه هاي تايم روزانه فاصله اين دو از يك ديگر گاهي تا بيش از هزاران پيپ هم مي رسد بنابر اين عدم تشخيص اين دو از يگديگر يعني عدم اطلاع از قوانين تلورانسي.


اگر چه در تمامي تايم ها قرينه ها وجود دارد و مي توان از آنها استفاده نمود اما بر اساس گام هاي جفت ارز انتخاب شده "بهتر است" تايم قرينه را از تايم يك ساعته به بالا انتخاب نماييد در آن صورت تعداد معاملات قابل استفاده بسيار بيشتر خواهد بود .


در مورد دوقلو هاي واقعي اگر دقت نماييد در تمامي روش هاي معاملاتي اين اسم به كررات استفاده مي شود و به موقعيت هاي مختلفي از اين دست (يعني قرار گيري دو كندل با شرايط ...) كندل هاي دوقلو گفته مي شود.
اما در بسياري از مواقع نه تنها دوقلو هاي شناسايي شده در اين گونه روش هاي معاملاتي خواص واقعي دوقلو ها را ندارند بلكه به دليل عدم اطلاع از كيفيت اين نوع كندل ها از آنها هيچ گونه استفاده مناسبي نيز نمي شود .

اگر بخواهيم اين خطاي تحليلي را بررس نماييم دو اشكال مشترك در بين تمامي اين نوع شناسايي ها و تحليل ها در روش هاي معاملاتي وجود دارد
يكي عدم وجود محاسبه تلورانسي و ديگري خطا در روش ترسيم خطوط مي باشد.


1- سود معاملات لانگ با توجه به قرينه هاي تايم بالا بيش از صدها پيپ است نه 10 الي 20 پيپ.
2- در مورد روند بي وقفه بنده صحبتي نكردم اما بارها توضيح داده شده كه قرينه ها و تلورانس دو جزء جدا نشدني از يكديگر هستند.

الف/ درانتهاي قرينه، ما به صفر تلورانسي خواهيم رسيد اما اين به معني توقف قيمت برروي نقطه صفر نيست شايد پس از پاس شدن تلورانس ،‌بازار به حركت خودش ادامه دهد اين يعني كسب تلورانس جديد و طبيعي است كه ارتباطي با صفر تلورانسي ندارد چون قانون صفر تلورانسي قبل از اادامه حركت بازار به نتيجه رسيده.


ب/ اگر به توضيحات قبلي توجه بفرماييد در مورد شكل گيري دو قلو هاي واقعي صحبت شده در محدوده صفر تلورانسي در صورت ادامه حركت بازار ، همان دوقلو هاي واقعي كه در بالا ذكر شده شكل مي گيرد.


نتيجه در مورد اختتام ديواره دوم قرينه: انتهاي ديواره دوم قرينه ها در مقايسه با ابتداي ديواره اول، بعضي مواقع ممكن است برروي يك خط كاملا افقي و بعضي مواقع ممكن است برروي يك خط مورب قرار گيرد

1- تمام قرينه ها شامل : ديوراه هاي اول و دوم ،‌ نقطه براوو و مناطق استراحت(كسب انرژي) هستند.
2- قرينه ها را مي توان در تمامي تايم ها مورد بررسي قرار دارد اما به دلايل مختلف از جمله كسب سود بيشتر،‌ فيلتر نمودن خطاهاي تحليل، همسان بودن تايم تحليل قرينه ها متناسب با تايم محاسبه تلورانسي ، همسان بودن بيشتر با خطوط تاثير گذار و خطوط روند و مواردي ديگر بهتر است قرينه ها را در تايم هاي بالا مانند روزانه،‌ هفتگي و ماهيانه مورد بررسي قرار داد.