🌸 پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله وسلم علیه‌السلام فرمودند:

سَتَكُونُ فِتَنٌ يُصبِحُ الرَّجُلُ فيها مُؤمنا و يُمسي كافرا ، إلاّ مَن أحياهُ اللّه تعالى بالعِلمِ .

فتنه‌ها خواهد بود که در اثنای آن، مرد به صبح مؤمن باشد و به شب کافر شود، مگر كسى كه خداوند متعال او را به دانش و آگاهى زنده كرده باشد...
تابلو اعلانات

* کلیه کاربران می توانند با کلیک برروی دریافت تیک سبز و طی نمودن مراحل مربوطه نسبت به تایید حساب کاربری خود اقدام نمایند

* با توجه به راه اندازی تالار سیگنال های معاملاتی لطفا از این پس سیگنال ها و تحلیل های خود را فقط در بخش یاد شده منتشر نمایید بدیهی است انتشار هر گونه سیگنال و یا تحلیل بازار در هر یک از بخش های دیگر انجمن ، توسط مدیران مربوطه حذف خواهد شد.

بروکر NordFX

این تالار اختصاص دارد به انجمن های تخصصی با موضوع معرفی بروکرها و کارگزاران داخلی و خارجی
بروکر NordFx
بروکر Alpari
بروکر Fibo Group
بروکرهای پیشنهادی
آواتار کاربر

shams
تایید شده
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 3
مدت عضویت: 1 سال 9 ماه
Iran
محل اقامت: تهران
عنوان شغلی: مدرس - تحلیلگر
میزان تحصیلات: لیسانس
تشکر  از دیگران: 9 مورد - مشاهده جزئیات
تماس:
وضعیت: آفلاین

پست توسط shams »

HadiMashayekhi نوشته شده: جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳, ۱۲:۵۳ ب.ظ
shams نوشته شده: شنبه ۲ تیر ۱۴۰۳, ۱۲:۱۸ ب.ظ
HadiMashayekhi نوشته شده: جمعه ۱ تیر ۱۴۰۳, ۴:۱۷ ب.ظ
با سلام خدمت شما جناب شمس و اساتید و دوستان ارجمند

همانطور که می دانیم معمولا بروکرها برای پاسخ به برخی از فاکتورهای فوق، بهانه هایی می آورند ، یا پاسخی نمی دهند و یا حتی ممکن است جواب صادقانه ای از آنها دریافت نکنیم.
برای مثال، کمتر بروکری در مورد تعداد سرورهای فعال و نوع مالکیت بروکر و ... اطلاعاتی را به کلاینت ها یا مشتری های خود ارائه می دهد.

در این صورت ، به چه صورت و از چه مراجعی می توان چنین معیارهایی را بررسی و یا استعلام گرفت؟

با تشکر از شما
سلام
طبیعیه که جوابی به این سوالات ندن
فرض کنید شما وارد یک مغازه بشین و سوال کنید آقا شما چند تا ملک به نامتون هست ؟! حتما جواب غیر عادی خواهید شنید
بیان پاسخ به بعضی از این پرسش ها و اطلاعات اصلا منطقی نیست حتی دونستن این جواب ها هم به تنهایی دردی از تریدر (end user) دوا نمیکند
این اطلاعات از مبادی خاصی به دست میاد و برای تریدرها و ترید های خاص با ارزش است

چیزی که به درد تریدر عام میخوره اطلاعات عادی و تاییدات کلی است که از جانب مراجع عمومی در خصوص بروکرها منتشر میشه

اگر نمی پرسید یعنی چی
، مثلا نمیگم هیچ کس اما شاید کمتر کسی از نقش واقعی بروکر فیبوگروپ در ایران اطلاع داشته باشه و همه این بروکر را بر اساس ظاهر اون و خدمات بروکری که ارائه میده میشناسند علت هم این هست که جزئیات در اختیار عموم هست اما خط فکری اون باید وجود داشته باشه تا نقش این بروکر برای اهل فن مشخص بشود
سلام جناب شمس
ممنون بابت پاسخ شما و امیدوارم که به مانند گذشته در کلاس هایی مرتبط با موضوع فوق در خدمت شما باشیم و از حضور شما کسب فیض نماییم.

در مورد مراجع عمومی که در خصوص بروکرها و امتیازها و ...مواردی ثبت می شود ، سایت های متعددی وجود دارد- چند هفته پیش یک بروکر تازه تاسیس، سایت زیر را برای استعلام اعتبار بروکرها به بنده معرفی کرد که دوست دارم نظر شما را در رابطه با این وب سایت و یا سایت های مشابه بدونم
[برای مشاهده آدرس ، ابتدا باید به حساب کاربری خود وارد شوید]
و اگر سایت های مشابه که بتواند در این زمینه به ما اطلاعاتی صحیح و درستی ارائه دهد ممنون میشم معرفی بفرمایید.

با تشکر از شما
سلام
بله سایت های زیادی در این مورد وجود دارد اما شخصا با این نوع سایت ها هیچ آشنایی ندارم و دنبال این نوع رفرنس ها هم نیستم
موفقیت‌هایی که نصیب افراد صبور می‌شود، همان‌هایی هستند که توسط افراد عجول رها شده اند !
آلبرت انیشتین

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

HadiMashayekhi
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 8
Iran
عنوان شغلی: Forex Trader
تشکر  از دیگران: 97 مورد - مشاهده جزئیات

برترین ها

پست توسط HadiMashayekhi »

اطلاعیه بروکر نورد
به اطلاع شما می‌رسانیم که NordFX به دلیل کمبود تقاضا و کاهش محبوبیت این سرویس در بین معامله‌گران، تصمیم گرفته است سرویس PAMM را از اول ژانویه 2025 متوقف کند.....

Dear Client,

We inform you that NordFX has made the decision to discontinue the PAMM service starting 1 January 2025 due to a lack of demand and the service's decreasing popularity among traders. This step will allow us to focus on developing and expanding more effective programmes that align with the preferences and needs of our clients.

We kindly request that you complete all trading operations on your PAMM accounts by the end of 2024 and transfer your funds to your personal account balance or any other trading account linked to your profile. As the PAMM account type will no longer be supported starting next year, and all open positions will be closed, we recommend creating one of the current account types, Pro or Zero, in your profile if you don't have one yet.

Looking ahead, we are considering introducing new tools and services to support your financial goals and enhance your trading results. We thank you for your trust and partnership and look forward to serving you with improved solutions in the future.

We appreciate your understanding and thank you for your trust in NordFX. For any questions, please contact us at
support@nordfx.com.

Sincerely,
NordFX Team[/list][/list]
قدرت از آن کسی است که
مطالعه می‌کند، می‌اندیشد؛
و کسانی که نگاهی سطحی به همه چیز دارند، تاوان سنگینی پس خواهند داد.
#قوانین قدرت

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

HadiMashayekhi
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 8
Iran
عنوان شغلی: Forex Trader
تشکر  از دیگران: 97 مورد - مشاهده جزئیات

برترین ها

پست توسط HadiMashayekhi »

با سلام
امروز از بروکر نورد در مورد باز شدن تایم سرور با ۵ دقیقه تاخیر سوال پرسیدم که چرا چنین تغییری در تایم بازشدن بازار در روزهای دوشنبه اعمال می کنید ؟!اول گفتند که این جز قراردادها و تنظیمات بروکر هست - ولی من دنبال دلیل بودم که بعد از کلی سوال و فشار که باید دلیل این کار را به بنده بگید ، این تصویر را برای بنده ارسال کردند، چنین توضیحی نیز از پشتیبانی بروکر دریافت کردم:

Hello,

There are low liquidity and big gaps on market opening, this delay is set up to protect client’s positions, it is technical and strategic measure aimed at safe and stable operations.
--
Best regards,

NordFX Support Team

یک جورایی با این کارشون چارت را از گپ ها بزرگ دور نگه دارند و عنوان می کنند که این به پوزیشن های مشتری ها کمک می کنه

خواستم شما اساتید و دوستان نیز در جریان چنین پاسخی از بروکر قرار بگیرید.

پر سود باشید ان شاالله
پیوست‌ها
image001.png
image001.png (20.74 KiB) مشاهده 286 مرتبه
image001.png
image001.png (20.74 KiB) مشاهده 286 مرتبه
قدرت از آن کسی است که
مطالعه می‌کند، می‌اندیشد؛
و کسانی که نگاهی سطحی به همه چیز دارند، تاوان سنگینی پس خواهند داد.
#قوانین قدرت

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

daneshi
تایید شده
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 5
Iran
عنوان شغلی: مدرس دروس دانشگاهی
تشکر  از دیگران: 69 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط daneshi »

HadiMashayekhi نوشته شده: دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۳۱ ق.ظ با سلام
امروز از بروکر نورد در مورد باز شدن تایم سرور با ۵ دقیقه تاخیر سوال پرسیدم که چرا چنین تغییری در تایم بازشدن بازار در روزهای دوشنبه اعمال می کنید ؟!اول گفتند که این جز قراردادها و تنظیمات بروکر هست - ولی من دنبال دلیل بودم که بعد از کلی سوال و فشار که باید دلیل این کار را به بنده بگید ، این تصویر را برای بنده ارسال کردند، چنین توضیحی نیز از پشتیبانی بروکر دریافت کردم:

Hello,

There are low liquidity and big gaps on market opening, this delay is set up to protect client’s positions, it is technical and strategic measure aimed at safe and stable operations.
--
Best regards,

NordFX Support Team

یک جورایی با این کارشون چارت را از گپ ها بزرگ دور نگه دارند و عنوان می کنند که این به پوزیشن های مشتری ها کمک می کنه

خواستم شما اساتید و دوستان نیز در جریان چنین پاسخی از بروکر قرار بگیرید.

پر سود باشید ان شاالله

[برای مشاهده آدرس ، ابتدا باید به حساب کاربری خود وارد شوید]
سلام
طبق گفته خودتون همون اول به شما جواب دادن که "که این جز قراردادها و تنظیمات بروکر هست" این امر بعیدی نیست اتفاقا کاملا طبیعی و مطابق استاندارد هم هست
الهم عجل لولیک الفرج
کتاب عصر ظهور یکی از کتاب هایی است که باید بخوانید

کتاب پروتکل دانشوران صهیون نیاز واقعی برای پاسخ به سوالات هر تریدر حرفه ای است

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

sunnymount
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 2
مدت عضویت: 1 سال 8 ماه
Iran
عنوان شغلی: کارمند
تشکر  از دیگران: 28 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط sunnymount »

به نام جانان
با سلام و عرض ادب و ارادت خدمت اساتید عزیز

در پیامی منتشر شده از کانال تلگرام بروکر نورد متوجه شدم که ارائه خدمات پشتیبانی و معاملاتی به کاربران ایرانی تا پایان سال میلادی 2024 متوقف خواهد شد.

آیا این به معنی این هست که از سال 2025 باید به دنبال استفاده از بروکر دیگری باشیم؟

با تشکر فراوان از توجه و لطف شما
گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

fxmehdi
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 1
Iran
تشکر  از دیگران: 37 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط fxmehdi »

sunnymount نوشته شده: پنج‌شنبه ۶ دی ۱۴۰۳, ۱:۲۹ ب.ظ به نام جانان

در پیامی منتشر شده از کانال تلگرام بروکر نورد متوجه شدم که ارائه خدمات پشتیبانی و معاملاتی به کاربران ایرانی تا پایان سال میلادی 2024 متوقف خواهد شد.

آیا این به معنی این هست که از سال 2025 باید به دنبال استفاده از بروکر دیگری باشیم؟

سلام

صحبت با پشتیبانی بروکر نورد

• از تاریخ ۲۴ آذر، برخی کانالهای اطلاعاتی که خود را بهعنوان منابع رسمی معرفی میکنند، شروع به انتشار پیامهایی کردهاند که ادعا میکنند NordFX خدمات به مشتریان ایرانی را متوقف میکند و از همه مشتریان میخواهد حسابهای خود را ببندند.
      برای حفظ امنیت شما، موارد زیر را به اطلاع میرسانیم:
      * شرکت NordFX timi به نام "تیم پشتیبانی فارسی" ndard. خدمات منطقه، از جمله به زبان فارسی، توسط دفتر مرکزی ارائه میشود که از طریق persian-nordfx.com/do/support در دسترس است.
      • تنها کانال تلگرام رسمی: t.me/NordFX_ENG •
      هر گونه اطلاعات مهم مربوط به خدمات حسابها، حتماً در وبسایتهای رسمی nordfx.com و persian-nordfx.com منتشر میشود

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

ایجاد کننده تاپیک
Rezaei
تایید شده
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست ها در این تاپیک: 6
مدت عضویت: 1 سال 10 ماه
Iran
عنوان شغلی: پشتیبانی
تشکر  از دیگران: 57 مورد - مشاهده جزئیات
تماس:

پست توسط Rezaei »

سلام
طی اطلاعیه رسمی بروکر نورداف ایکس این نوع پیامها واقعیت نداره و از سوی این شرکت صادر نشده که البته متن این پیام در پست قبلی توسط آقای مشایخی قابل مشاهده است
از مدت ها قبل از این دست تبلیغات منفی از سوی یکی از بروکرها برای بازگشت به موقعیت قبلی خودش و برای تخریب موقعیت نورداف ایکس و چند بروکر دیگر در سطح وسیع منتشر شده
تصویر

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

Farnood
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 3
Iran
محل اقامت: ایران
عنوان شغلی: برنامه نویس و طراح سه بعدی
تلگرام: Farnood_a
تشکر  از دیگران: 20 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط Farnood »

Rezaei نوشته شده: جمعه ۷ دی ۱۴۰۳, ۱۲:۰۸ ق.ظ

سلام
طی اطلاعیه رسمی بروکر نورداف ایکس این نوع پیامها واقعیت نداره و از سوی این شرکت صادر نشده که البته متن این پیام در پست قبلی توسط آقای مشایخی قابل مشاهده است
از مدت ها قبل از این دست تبلیغات منفی از سوی یکی از بروکرها برای بازگشت به موقعیت قبلی خودش و برای تخریب موقعیت نورداف ایکس و چند بروکر دیگر در سطح وسیع منتشر شده
سلام جناب رضایی
ممنون از اطلاع رسانیتون
اگر در این مورد اشتباه میکنم لطفا تصحیح بفرمایید :
این اشتباه بسیار بزرگیه که دوستان تصور کنند که بروکر مذکور جهت کسب سود و یا به طور کلی جهت تامین اهداف مالی این تبلیغات رو انجام میده.
المنته لله که در میکده باز است . . .

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

ایجاد کننده تاپیک
Rezaei
تایید شده
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
پست ها در این تاپیک: 6
مدت عضویت: 1 سال 10 ماه
Iran
عنوان شغلی: پشتیبانی
تشکر  از دیگران: 57 مورد - مشاهده جزئیات
تماس:

پست توسط Rezaei »

Farnood نوشته شده: جمعه ۷ دی ۱۴۰۳, ۱۲:۲۵ ق.ظ
Rezaei نوشته شده: جمعه ۷ دی ۱۴۰۳, ۱۲:۰۸ ق.ظ

سلام
سلام جناب رضایی
ممنون از اطلاع رسانیتون
اگر در این مورد اشتباه میکنم لطفا تصحیح بفرمایید :
این اشتباه بسیار بزرگیه که دوستان تصور کنند که بروکر مذکور جهت کسب سود و یا به طور کلی جهت تامین اهداف مالی این تبلیغات رو انجام میده.
سلام
بله دقیقا همینطوره
کسب درآمد مالی برای بروکرها عموما در درجه چندم اهمیت قرار دارد ابزار های در ابتدا نظارتی و بعد کنترلی اولین اهداف بروکرها هست حضور بروکرها را در اصل می توان ناظرین کریدورهای انسانی جوامع دانست
تصویر

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

behrad
تایید شده
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 4
Iran
عنوان شغلی: مدرس
میزان تحصیلات: فوق لیسانس
تشکر  از دیگران: 27 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط behrad »

سلام و عرض ادب.

متاسفانه از امروز بعد از ظهر 17 دی ماه با اینترنت خانه متاتریدر به سروهای نورد وصل نشد و الان با ف*** ش** امتحان کردم وصل شد. اگر دوستان تجربه مثل این دارند جهت رفع این مشکل، ممنون میشم راهنمایی بفرمایند

با تشکر

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

sunnymount
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 2
مدت عضویت: 1 سال 8 ماه
Iran
عنوان شغلی: کارمند
تشکر  از دیگران: 28 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط sunnymount »

behrad نوشته شده: دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳, ۱۰:۱۴ ب.ظ سلام و عرض ادب.

متاسفانه از امروز بعد از ظهر 17 دی ماه با اینترنت خانه متاتریدر به سروهای نورد وصل نشد و الان با ف*** ش** امتحان کردم وصل شد. اگر دوستان تجربه مثل این دارند جهت رفع این مشکل، ممنون میشم راهنمایی بفرمایند

با تشکر
سلام و عرض ادب و ارادت
مطلبی که برای بنده به صورت مشابه بوده است با راهنمایی پشتیبانی عزیز برطرف شده به این صورت که هربار این اتفاق افتاد کلا متاتریدر را پاک کردم و دوباره نصب نمودم و بعد از آن اتصال برقرار شده است، ضمنا از جانب اساتید عزیز تاکیید موکد بر عدم استفاده از ف*** ش** تحت هر شرایطی بیان گردیده است.
سپاسگزارم
گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

behrad
تایید شده
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 4
Iran
عنوان شغلی: مدرس
میزان تحصیلات: فوق لیسانس
تشکر  از دیگران: 27 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط behrad »

sunnymount نوشته شده: سه‌شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳, ۱۲:۱۰ ب.ظ
behrad نوشته شده: دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳, ۱۰:۱۴ ب.ظ سلام و عرض ادب.

با تشکر
سلام و عرض ادب و ارادت
مطلبی که برای بنده به صورت مشابه بوده است با راهنمایی پشتیبانی عزیز برطرف شده به این صورت که هربار این اتفاق افتاد کلا متاتریدر را پاک کردم و دوباره نصب نمودم و بعد از آن اتصال برقرار شده است، ضمنا از جانب اساتید عزیز تاکیید موکد بر عدم استفاده از ف*** ش** تحت هر شرایطی بیان گردیده است.
سپاسگزارم
سلام و عرض ادب.

ممنون از راهنمایی شما، بله با این مواردی که گفتید درست شد. متشکرم

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
ارسال پست