🌸 پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله وسلم علیه‌السلام فرمودند:

سَتَكُونُ فِتَنٌ يُصبِحُ الرَّجُلُ فيها مُؤمنا و يُمسي كافرا ، إلاّ مَن أحياهُ اللّه تعالى بالعِلمِ .

فتنه‌ها خواهد بود که در اثنای آن، مرد به صبح مؤمن باشد و به شب کافر شود، مگر كسى كه خداوند متعال او را به دانش و آگاهى زنده كرده باشد...
تابلو اعلانات

* کلیه کاربران می توانند با کلیک برروی دریافت تیک سبز و طی نمودن مراحل مربوطه نسبت به تایید حساب کاربری خود اقدام نمایند

* با توجه به راه اندازی تالار سیگنال های معاملاتی لطفا از این پس سیگنال ها و تحلیل های خود را فقط در بخش یاد شده منتشر نمایید بدیهی است انتشار هر گونه سیگنال و یا تحلیل بازار در هر یک از بخش های دیگر انجمن ، توسط مدیران مربوطه حذف خواهد شد.

خوش آمد گویی ، پیشنهادات و انتقادات

کلیه کاربران با تمامی سطوح دسترسی می توانند در این بخش پیشنهادات و انتقادات خود را در تمامی موضوعات و فعالیت های ارئه شده ثبت نموده و یا اقدام به ایجاد نظر سنجی در این خصوص نمایند

این تالار اختصاص دارد به انجمن های یادآوری قوانین و مقررات انجمن سیگنالچه
سخنان ناب
قوانین و مقررات انجمن ها
خوش آمد گویی ، پیشنهادات و انتقادات
بحث پیرامون امکانات افزوده شده و نیازمندی ها
آواتار کاربر

behrad
تایید شده
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 7
مدت عضویت: 1 سال 6 ماه
Iran
محل اقامت: تهران
عنوان شغلی: مدرس
میزان تحصیلات: فوق لیسانس
تشکر  از دیگران: 26 مورد - مشاهده جزئیات
وضعیت: آفلاین

پست توسط behrad »

سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان.

ضمن عرض تشکر از میزان دانشی که استاد بزرگوار جناب آقای خامسی بر ما افزودن، بنده جسارتا می خواستم پیشنهادی بدم که به نظرم جای خالی این امر بر اساس مدل ذهنی ارائه شده متد استاد خالی هست.

جناب استاد عزیز و بزرگوارنی که بی منت در این مسیر محبت فرمودند و ما را یاری کردند، بنده در خواست دارم جهت شفاف شدن مواردی که از بیش از ده سال پیش مطرح شده ولی هنوز به اندازه کافی درک نشده یا تعبیر اشتباه شده (از جمله تفاوت گام ارز و تلورانس که به لطف دوستان بزرگوار درست تفکیک شد و حل گشت) بحث و تبادل نظر شود و در خواست بنده حقیر این هست که لطف بفرمایید مواردی که مورد شک هست را صراحتا راهنمایی بفرمایید.

بنده از محضر استاد پیشا پیش عذر می خواهم زیرا که قصد دخالت یا نظر در مسیر آموزش ایشان را نداشته و ندارم فقط به دلیل اینکه چندین بار مطالب را مرور کردم و فقط در مورد مطالب ارائه شده و مجاز از ( بر اساس مطالعات شخصی خودم نه خدای نکرده از جانب دیگر دوستان) جوانبی هنوز سوالاتی ( حتی شاید پیش پا افتاده دارم) دارم این پیشنهاد را طرح کردم .

با سپاس

پ.ن: دلیل این سردگمی سوالات متعدد در مطالب گذشته بوده که موجب تعبیر شخصی شده است.

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

sunnymount
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 3
مدت عضویت: 1 سال 5 ماه
Iran
عنوان شغلی: کارمند
تشکر  از دیگران: 14 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط sunnymount »

behrad نوشته شده: شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲, ۱:۳۳ ق.ظ سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان.

ضمن عرض تشکر از میزان دانشی که استاد بزرگوار جناب آقای خامسی بر ما افزودن، بنده جسارتا می خواستم پیشنهادی بدم که به نظرم جای خالی این امر بر اساس مدل ذهنی ارائه شده متد استاد خالی هست.

جناب استاد عزیز و بزرگوارنی که بی منت در این مسیر محبت فرمودند و ما را یاری کردند، بنده در خواست دارم جهت شفاف شدن مواردی که از بیش از ده سال پیش مطرح شده ولی هنوز به اندازه کافی درک نشده یا تعبیر اشتباه شده (از جمله تفاوت گام ارز و تلورانس که به لطف دوستان بزرگوار درست تفکیک شد و حل گشت) بحث و تبادل نظر شود و در خواست بنده حقیر این هست که لطف بفرمایید مواردی که مورد شک هست را صراحتا راهنمایی بفرمایید.

بنده از محضر استاد پیشا پیش عذر می خواهم زیرا که قصد دخالت یا نظر در مسیر آموزش ایشان را نداشته و ندارم فقط به دلیل اینکه چندین بار مطالب را مرور کردم و فقط در مورد مطالب ارائه شده و مجاز از ( بر اساس مطالعات شخصی خودم نه خدای نکرده از جانب دیگر دوستان) جوانبی هنوز سوالاتی ( حتی شاید پیش پا افتاده دارم) دارم این پیشنهاد را طرح کردم .

با سپاس

پ.ن: دلیل این سردگمی سوالات متعدد در مطالب گذشته بوده که موجب تعبیر شخصی شده است.
به نام خردمند جاودان
سلام و عرض ادب و ارادت خدمت اساتید گرانقدر و همه دوستان عزیز
با حمد و سپاس بیکران به درگاه یگانه متعال برای هر لحظه بودن، هر لحظه دیدن و هر لحظه دانستن که به ما از در عشق و رحمتش داده شده است بنده نیز با تشکر فراوان از اساتید گرانقدر تمنا دارم تا به لطف خودتان اجازه بدهید تا با ایمانی که در این مسیر با سر سپردگی به حضرت باریتعالی در دل داریم بتوانیم از دانش و تجربه شما بزرگواران بیشتر استفاده کنیم و آگاهیمان را برای زندگی بهتر و خدمت هر چه مطلوب تر به حق تعالی عمیق تر کنیم و به نام و به یاری خودش بتوانیم مجرای بهتری برای گسترش نور و عشقش باشیم. از لطف و محبت شما بینهایت سپاسگزارم.
گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

behrad
تایید شده
کاربر عضو
کاربر عضو
Iran

پست توسط behrad »

سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان

نوروز مبارک و پیروز باد.

در سال جدید بهترین ها را برای همه دوستان آرزومندم.

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

gerami
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 1
مدت عضویت: 4 ماه
Iran
عنوان شغلی: دبیر بازنشسته و برنامه نویس
تشکر  از دیگران: 5 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط gerami »

درود فراوان و عرض ادب و احترام خدمت اساتید و دوستان عزیز تاپیک. و جناب اقای مشایخی که فکر میکنم از فعلان جدی اون زمان و الان در تاپیک ایران ایگولد و این جا هستند . که اگر همون اقای مشایخی عزیز باشند.
گرامی هستم و بنده هم از زمانی که در سایت ایران ایگولد سیستم مثلثی مطرح شد با این سیستم اشنا هستم و ظاهرا برخی دوستان که اون زمان هم فعال بودند این جا هم فعالیت دارند و از این بابت تقدیر و تشکر میکنم از زحماتی که در راهنمایی دوستان دارند .
راستش هنوز برخی موارد هم مثل مواردی که دوستان مطرح کردند برام گنگ هست و به یک نتیجه ی منسجمی نرسیدم .
اون زمان عزیزانی بودند که در حد خوبی اموزشهای لازم رو دیده بودند و پاسخ گوی نهایی هر موضوعی بودند مثل ایدی بودند به نام خانم مرجانه که در نهایت ما اکتفا میکردیم به نظر نهایی ایشون .
حقیقت اینجا بنده هنوز نمیدونم کدوم یک از دوستان میتونند پاسخ نهایی در مورد موضو عات و اشکالات مطرح شده رو بدن .
ممنون میشوم یه معرفی شوند دوستانی که از این روش به طور مستمر دارند سود میکنند و یا نزد استاد بزرگ اموزش دیدن.
و یا خود استاد بزرگ گهگاهی سر بزنند و زحمت نظر نهایی رو بکشند.
البته ببخشید این موضوع را از ان جهت مطرح کردم که فکر میکنم با توجه به زمان مطرح شدن این سیستم توسط استاد خامسی عزیز به اندازه کافی زمان ازمایش خطا و تمرین وجود داشته و الان دیگه زمان ابراز سلیقه ها نیست و جهت رفع اشکال نظرات اهل فن میتونه کمک کننده باشه و الی این موضوع اگر رفع ابهام و اشکال نشه برای من نوعی این داستان سالها ادامه خواهد داشت که فکر میکنم دیگه کفاف عمر ما رو نده ....

در اخر هم عذرخواهی میکنم از جناب اقای مشایخی که وسط تایپک شون این مورد رو مطرح کردم نمیخواستم موضوع جدیدی باز کنم چون دیدم این موضع تازه باز شده و برخی دوستان دارند فعالیت میکنند و لطف میکنند نظر میدن این جا مطرح کردم ...انشاالله که مدیریت محترم این فروم این موضع مطرح شده رو به دید مثبت جهت کمک مظاعف بهش نگاه کنند به دوستانی که عاشق این سیستم بودند و هستند و سالها شبانه روز در پی درک این سیستم وقت گذاشتند و ارزوی حداقل طی کردن یک بار جدول مدیریت سرمایه رو دارند کمک کنند . با تشکر فراوان از توجه شما دوستان عزیز و استاد بزگ جناب اقای خامسی عزیز .

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

HadiMashayekhi
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 17
Iran
عنوان شغلی: Forex Trader
میزان تحصیلات: لیسانس
تشکر  از دیگران: 80 مورد - مشاهده جزئیات

برترین ها

پست توسط HadiMashayekhi »

gerami نوشته شده: پنج‌شنبه ۳ آبان ۱۴۰۳, ۶:۲۸ ب.ظ درود فراوان و عرض ادب و احترام خدمت اساتید و دوستان عزیز تاپیک. و جناب اقای مشایخی که فکر میکنم از فعلان جدی اون زمان و الان در تاپیک ایران ایگولد و این جا هستند . که اگر همون اقای مشایخی عزیز باشند.
گرامی هستم و بنده هم از زمانی که در سایت ایران ایگولد سیستم مثلثی مطرح شد با این سیستم اشنا هستم و ظاهرا برخی دوستان که اون زمان هم فعال بودند این جا هم فعالیت دارند و از این بابت تقدیر و تشکر میکنم از زحماتی که در راهنمایی دوستان دارند .
راستش هنوز برخی موارد هم مثل مواردی که دوستان مطرح کردند برام گنگ هست و به یک نتیجه ی منسجمی نرسیدم .
اون زمان عزیزانی بودند که در حد خوبی اموزشهای لازم رو دیده بودند و پاسخ گوی نهایی هر موضوعی بودند مثل ایدی بودند به نام خانم مرجانه که در نهایت ما اکتفا میکردیم به نظر نهایی ایشون .
حقیقت اینجا بنده هنوز نمیدونم کدوم یک از دوستان میتونند پاسخ نهایی در مورد موضو عات و اشکالات مطرح شده رو بدن .
ممنون میشوم یه معرفی شوند دوستانی که از این روش به طور مستمر دارند سود میکنند و یا نزد استاد بزرگ اموزش دیدن.
و یا خود استاد بزرگ گهگاهی سر بزنند و زحمت نظر نهایی رو بکشند.
البته ببخشید این موضوع را از ان جهت مطرح کردم که فکر میکنم با توجه به زمان مطرح شدن این سیستم توسط استاد خامسی عزیز به اندازه کافی زمان ازمایش خطا و تمرین وجود داشته و الان دیگه زمان ابراز سلیقه ها نیست و جهت رفع اشکال نظرات اهل فن میتونه کمک کننده باشه و الی این موضوع اگر رفع ابهام و اشکال نشه برای من نوعی این داستان سالها ادامه خواهد داشت که فکر میکنم دیگه کفاف عمر ما رو نده ....

در اخر هم عذرخواهی میکنم از جناب اقای مشایخی که وسط تایپک شون این مورد رو مطرح کردم نمیخواستم موضوع جدیدی باز کنم چون دیدم این موضع تازه باز شده و برخی دوستان دارند فعالیت میکنند و لطف میکنند نظر میدن این جا مطرح کردم ...انشاالله که مدیریت محترم این فروم این موضع مطرح شده رو به دید مثبت جهت کمک مظاعف بهش نگاه کنند به دوستانی که عاشق این سیستم بودند و هستند و سالها شبانه روز در پی درک این سیستم وقت گذاشتند و ارزوی حداقل طی کردن یک بار جدول مدیریت سرمایه رو دارند کمک کنند . با تشکر فراوان از توجه شما دوستان عزیز و استاد بزگ جناب اقای خامسی عزیز .
سلام و عرض ادب خدمت شما جناب آقای گرامی عزیز
خواهش می کنم- باعث افتخار هست که شاهد حضور شما در تاپیک سیگنالچه هستم- بنده اردات دارم و دقیقا شما را در ذهن دارم و شما هم جز افراد قدیمی و کهنه کار و پر تلاش جامعه فارکسی هستید.
حس و حال و انرژی زمان تاپیک مثلثی ایران ایگولد و دلی سرشار از آرزو و امید، هرگز از دل و ذهن ما پاک نمی شود.

با امید به اینکه به زودی نتیجه سالها تلاش و کوشش را در این مسیر حاصل گردد.

امیدوارم که شماهم موفق و سربلند باشید.

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

Hekmat
کاربر عضو
کاربر عضو
پست ها در این تاپیک: 1
مدت عضویت: 19 روز
Iran

پست توسط Hekmat »

سلام و عرض ادب

انصافا تنها کسی که این انجمن را پر رونق نگه میدارد آقای مشایخی هستن و مدتی که نبودن واقعا جایشان خالی بود و تاپیک تقریبا نیمه تعطیل،
لذا پیشنهاد میشود با صلاح دید مدیران شرایط خاصی برای ایشان قرار دهند.
برای مردم آتن، کشتن سقراط، ساده تر از فکر کردن و تلاش برای اصلاح مدل ذهنیشون بود.

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

behrad
تایید شده
کاربر عضو
کاربر عضو
Iran

پست توسط behrad »

سلام و عرض ادب

جناب حکیمی اشاره ای به استفاده و دقت نسبت به نمودار تیک چارت در شناسایی نقاط موثر چارت داشتند.

پیشنهادی خدمت دوستان دارم: به جهت افزایش آگاهی و سواد گروهی، نمودار تیک چارت را با مشارکت دوستان مورد بررسی قرار بدهیم.
اگر دوستانی نحوه استفاده و خوانش تیک چارت و یا اطلاعاتی دارند لطف کنند توضیحات را به اشتراک بگذارند.

لازم به ذکر است که این امر به سبب افزایش سطح آگاهی از بازار بوده و نه چیز دیگری.

درخواستی هم از جناب رضایی بزرگوار دارم: اگر دوستان جهت اشتراک دانش و تجربه در مسیر یادگیری تیک چارت تمایل به همکاری داشتند (لطفا اعلام کنند)، جناب رضایی عزیز لطف بفرمایید یک تالار اختصاصی به این امر باز بفرمایید. با سپاس

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
آواتار کاربر

sunnymount
کاربر فعال
کاربر فعال
پست ها در این تاپیک: 3
مدت عضویت: 1 سال 5 ماه
Iran
عنوان شغلی: کارمند
تشکر  از دیگران: 14 مورد - مشاهده جزئیات

پست توسط sunnymount »

behrad نوشته شده: سه‌شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳, ۱:۳۵ ب.ظ سلام و عرض ادب

جناب حکیمی اشاره ای به استفاده و دقت نسبت به نمودار تیک چارت در شناسایی نقاط موثر چارت داشتند.

پیشنهادی خدمت دوستان دارم: به جهت افزایش آگاهی و سواد گروهی، نمودار تیک چارت را با مشارکت دوستان مورد بررسی قرار بدهیم.
اگر دوستانی نحوه استفاده و خوانش تیک چارت و یا اطلاعاتی دارند لطف کنند توضیحات را به اشتراک بگذارند.

لازم به ذکر است که این امر به سبب افزایش سطح آگاهی از بازار بوده و نه چیز دیگری.

درخواستی هم از جناب رضایی بزرگوار دارم: اگر دوستان جهت اشتراک دانش و تجربه در مسیر یادگیری تیک چارت تمایل به همکاری داشتند (لطفا اعلام کنند)، جناب رضایی عزیز لطف بفرمایید یک تالار اختصاصی به این امر باز بفرمایید. با سپاس
سلام و عرض ادب و ارادت
با تشکر فراون از شما جناب بهراد عزیز
بنده هم در صورت اجازه اساتید بزرگوار تمایل به بررسی بیشتر این مطالب به صورت گروهی جهت افزایش سطح آگاهی از بازار را دارم، انشاالله، تا یار که را خواهد و میلش به که باشد.
سپاسگزارم
گفتم ای عشق من از چیز دگر میترسم
گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو

Link:
BBcode:
HTML:
پنهان کردن لینک های پست
نمایش لینک های پست
ارسال پست